FRANCHISENEMER IN SCHOONMAAK BEMIDDELING

Schoonmaakaanhuis is een uniek concept in Nederland. Wij bemiddelen tussen schoonmaaksters en particulieren. Dit doen wij op een persoonlijke manier. Wij komen bij de schoonmaaksters thuis voor het sollicitatiegesprek en wij komen bij de klant thuis voor een voorstelgesprek samen met de schoonmaaksters. Ook gaan wij altijd mee met de eerste schoonmaak bij een nieuwe schoonmaakster. Zo houden wij inzicht in wie wij bemiddelen. Hierdoor maken wij goede matches en is de kwaliteit hoog! Geen ander bedrijf in Nederland doet dit! En nu na 6 jaar ervaring merken wij dat dit enorm gewaardeerd wordt door onze klanten en schoonmaaksters.
Onze bedrijfsnaam Schoonmaakaanhuis maakt ons sterk. Het is duidelijk wat wij doen en scoren hoog in Google!
De kosten zijn laag omdat wij een dienst leveren. Geen inkoopkosten en je kan ervoor kiezen om vanuit huis te werken. Je betaald een éénmalige entree-fee en daarna een maandelijkse fee!
Als franchiser mag jij gebruik maken van onze unieke naam! Wij zorgen voor de marketing en sales.

 • KENNISMAKING

  In eerste instantie zal er een informatief gesprek gevoerd worden over het concept.

 • WEDERZIJDSE INTERESSE

  Bij interesse zal er dieper worden ingegaan op het concept, waarbij je inzage krijgt in ons handboek (het concept beschreven van A tot Z). Voor dit gesprek zal er gebruik gemaakt gaan worden van een geheimhoudingsverklaring. Dit om te voorkomen dat ons concept gekopieerd gaat worden.

 • DE KLIK EN DE WIL IS ER!

  Als beide partijen overeenkomen dat er een samenwerking komt zal het franchiseovereenkomst getekend worden.

 • EXCLUSIVITEIT

  Jij krijgt een exclusief Rayon!

 • AAN DE BAK!

  Je krijgt vanaf dag 1 ondersteuning in administratie, sollicitatiegesprekken en voorstelgesprekken. Vooral bij de start zal er een duidelijke planning aanwezig zijn zodat je de eerste 3 maanden een goede start kan maken. In deze fase zal je veel ondersteund en gecoacht worden.

 • OVERLEG

  1x per kwartaal zal er een franchise-overleg plaats vinden op kantoor van Schoonmaakaanhuis.nl.

VUL HET FORMULIER IN

Betreft Franchisenemer worden

4 + 3 = ?