Ervaringen klanten

Sylvia de Graaf

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van het bedrijf. Ik had op korte termijn een huishoudelijke medewerker nodig, op vrijdag gemaild en maandag stonden de eigenaresse en een medewerker op de stoep. Inmiddels een paar weken verder en ik ben zeer tevreden. Goede afspraken en een schoon huis. Ik kan het een ieder aanbevelen die een huishoudelijke medewerker zoekt.

1 juni 2015

Francis

Ik heb dit jaar de opvang voor Snoes geregeld via Schoonmaakaanhuis. Prima oplossing was dit, Snoes goed verzorgd en al mijn ramen weer heerlijk schoon! Ik kan dit iedereen aanbevelen! De huisdieren blijven in hun vertrouwde omgeving en i.p.v. een kroel uurtje, is er activiteit in huis zoals ze dat gewend zijn.

14 juli 2015

G. Bos

Op zeer korte termijn kon ik hulp krijgen en omdat er geen schoonmaakster beschikbaar was, kwam de eigenaresse zelf. Goed werk secuur, betrouwbaar, zeer aan te raden dus!

5 december 2014

Lonneke

Op Facebook zag ik een advertentie staan van Schoonmaak aan huis Ik heb contact opgenomen met Masja Diehl en tijdens het intakegesprek bleek het goed te klikken. Schoonmaak aan huis heeft een goede en professionele uitstraling.

Masja kent ons huis inmiddels goed en er wordt op een goede en grondige manier schoongemaakt. We hebben duidelijke afspraken en Masja geeft ook tips mbt schoonmaken (altijd handig).

Elke dinsdag kom ik thuis in een schoon huis en dat geeft een goed gevoel!

Het vinden van een goede hulp in huis is (vind ik) best lastig. Je laat toch een vreemd iemand in je huis als je er niet bent, maar met Masja heb ik dat gevoel totaal niet. Ik kan haar bedrijf echt aanbevelen!

31 maart 2015

Martijn

Na een mailtje gestuurd te hebben voor het schoonmaken van mijn appartement kreeg ik al snel een belletje terug met als gevolg snel een intake gesprek.de week erna kon al begonnen worden.masja is altijd mooi keurig op tijd,werkt hard,en nog gezellig ook.Dus ben zeer tevreden met deze samenwerking en een schoon huis.

9 februari 2015

R. Reurts

Na contact opgenomen te hebben, 2 dagen later intakegesprek gehad.
Binnen 1 week had ik hulp.
Mijn vraag om een allround schoonmaakster met inzicht is gerealiseerd.
Ik vind het belangrijk dat een hulp inzicht heeft, goed schoon maakt, dus niet het halve werk, en flexibel kan zijn in uren of indien nodig op een andere dag kan komen.
Dit alles is gerealiseerd en er wordt goed werk verricht, de schoonmaakster weet van aanpakken en het wordt weer heerlijk schoon.

Gaat de schoonmaakster met vakantie of wordt ze ziek, dan wordt er voor een vervangende schoonmaakster gezorgd, dus de schoonmaak kan ook door blijven gaan, wat in mijn situatie heel belangrijk is.

“Schoonmaakaanhuis” geeft mij een goed gevoel en is aan te bevelen.

5 januari 2015

Glen Noordwijk

Ik heb al jaren een vaste schoonmaakster. Dit jaar ging zij 8 weken met vakantie. Na een eerste poging om mijn huis schoon te houden heb ik onmiddellijk contact gezocht met Masja. Binnen no time had zij een vervangster die mijn huis heeft schoongehouden. Gelukkig.
Masja, bedankt voor de hulp. De vervangster heeft het TOP gedaan.

Glen

2 september 2015

Jan

Jammer, woon in Spanje, ik had er zeker gebruik van gemaakt! Een goede schoonmaakster zou welkom zijn. Veel succes!

20 juli 2015

Nell de Weijer

MIJN HUIS IS SCHOON !
Dit was voor mij de eerste kennismaking met “schoonmaak aan huis.nl”.
De kennismaking met de eigenaresse zowel als de schoonmaakster verliep prettig.We zijn lekker aan de slag gegaan. Wat bijzonder was, was dat de eigenaresse ook heeft meegewerkt. Dat werkt natuurlijk aan alle kanten goed, voor de schoonmaakster, het bedrijf en zeer zeker voor mij.
Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.
Ik ben blij met “schoonmaak aan huis.nl”

1 december 2014

Ervaringen schoonmakers

Ingrid:

Ik ben Ingrid en ben op 1 juni 2016 begonnen bij Schoonmaakaanhuis. Ik werk bijna alleen onder de schooltijden van mijn zoon, wat ik zelf en vooral mijn  zoon ook heel prettig vind.Het klanten aantal is langzaam opgebouwd. Ik heb nu 13 leuke,lieve klanten. Masja gaat altijd me naar de voorstelgesprekken en dat is heel fijn. Ook is ze hulpvaardig als je bv een afspraak hebt en je in tijdnood komt. Dan komt ze je helpen als je het voldoende van te voren aangeeft. Als je een nieuwe klant krijt en je voelt je er niet op je plek dan zorgt Masja voor een passende oplossing voor allebei de partijen mits dit mogelijk is. En wat fijn is je mag zelf je uren bepalen. Niets moet en alles kan!

Yvonne

Hoi ik ben Yvonne,

Ik werk nu al bijna 2 jaar voor Schoonmaakaanhuis. En het werk vind ik leuk om te doen omdat je steeds bij andere mensen komt in een andere omgeving.En mijn klanten zijn super leuk, ik heb ook een goede band met ze. En je wordt goed begeleid als je problemen hebt dan staat Masja altijd voor je klaar. En Masja is een schat van een vrouw! Ik kan goed met haar opschieten. Het intakegesprek is bij jou thuis, hoe heerlijk is dat. En ze houdt ook altijd rekening met je. Ik hoop dat jullie ook gezellig voor Masja komen werken. Groetjes Yvonne.

Gina

Ik ben Gina. De begeleiding is prima en goede uitleg. De klanten zijn heel leuk alleen mis ik de feedback. Een tip: Het zou fijn zijn als de klanten na 4 maanden worden gebeld of ze tevreden zijn. Sommige klanten trekken niet zelf aan de bel en o kan niemand je erop wijzen om te verbeteren.

Denise

Ik vind Schoonmaakaanhuis een super leuk bedrijf om voor te werken.

Masja is een rustig, spontaan en gezellig. Het fijne is dat als je naar een nieuwe klant gaat dat je samen gaat om kennis te maken en dat je elkaar kan aanvullen waar nodig is. Het is erg fijn om te weten dat je op elkaar kunt vertrouwen en bouwen bijvoorbeeld als je vragen of hulp nodig hebt.

WILT U OOK UW ERVARINGEN DELEN?

Stuur ons een e-mail met uw ervaring

1 + 6 = ?