U kunt een huishoudelijke hulp aanvragen voor de volgende diensten:

– Schoonmaakwerkzaamheden
– Strijken
– Boodschappen

Onze schoonmaaksters werken zelfstandig onder de wet Dienstverlening aan huis( hierdoor hebben ze geen Kvk-nummer nodig) of zijn ZZPér.

De tarieven zijn voor de schoonmaakster :

Herhaalde schoonmaak is vanaf € 24,00 per uur

Eénmalige schoonmaak € 33,00 per uur, voor éénmalige schoonmaak op zaterdag geldt een toeslag van 50% en op zondag een toeslag van 100%.

Natuurlijk gaan wij dieper in wat uw wensen zijn. Dit doen wij tijdens het persoonlijk intake gesprek. Na het persoonlijk intake gesprek is er nog een voorstelgesprek waar wij alles nog een keer doorlopen. Tijdens het voorstelgesprek gaan we ook uw huis rond zodat de schoonmaakster weet welke ruimtes er zijn en waar alles staat.

U kunt ook heel gemakkelijk voor een pakket kiezen! Onderstaande pakketten zijn gebaseerd op een huis van 100m². Heeft u een kleiner of groter huis dan passen wij het pakket voor u aan. Vraag een opgave bij ons aan.

PAKKET NORMAAL

1 dag in de week voor 3 uur

Alle kamers schoon
Bedden verschoond
Ramen 1x per maand gelapt

€ 320,- per maand

PAKKET EASY

2 dagen in de week voor 5 uur
1 dag 3 uur, andere dag 2 uur

Alle kamers schoon
Bedden verschoond
Ramen gelapt
Strijken

€ 530,- per maand

PAKKET LUXE

3 dagen in de week voor 7 uur
1 dag 3 uur, andere 2 dagen 2 uur

Alle kamers schoon
Bedden verschoond
Ramen gelapt
Strijken
Oven 1x p.m. schoon
Koelkast 1x p.m.schoon
Keukenkastjes 1x p.m. schoon

€ 750,- per maand

GEEN EXTRA KOSTEN

Het tarief is vanaf € 24,00 per uur. U betaalt geen extra kosten om de juiste schoonmaker te krijgen.

PROFESSIONELE BEGELEIDING

Wij bemiddelen niet alleen tussen u en onze schoonmakers. Wij begeleiden tevens onze nieuwe schoonmakers.

NATUURLIJKE SCHOONMAAKMIDDELEN

Wij adviseren natuurlijke schoonmaakmiddelen en methodes die het milieu sparen. Zo puur, zo natuurlijk en uiteraard zo schoon mogelijk.

BETROKKEN WERKETHOS

Werkethos is iets wat je niet aan een ander zegt maar laat zien. Wij selecteren onze schoonmakers zorgvuldig en geven hun het goede voorbeeld. We zijn betrokken met hun situatie en daardoor zijn ze dat ook met de uwe.

Wat klanten zeggen

REFERENTIES EN ERVARINGEN

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van het bedrijf. Ik had op korte termijn een huishoudelijke medewerker nodig, op vrijdag gemaild en maandag stonden de eigenaresse en een medewerker op de stoep. Inmiddels een paar weken verder en ik ben zeer tevreden. Goede afspraken en een schoon huis. Ik kan het een ieder aanbevelen die een huishoudelijke medewerker zoekt.

Wat schoonmakers zeggen

REFERENTIES EN ERVARINGEN

Ik ben Ingrid en ben op 1 juni 2016 begonnen bij Schoonmaakaanhuis. Ik werk bijna alleen onder de schooltijden van mijn zoon, wat ik zelf en vooral mijn  zoon ook heel prettig vind.Het klanten aantal is langzaam opgebouwd. Ik heb nu 13 leuke,lieve klanten. Masja gaat altijd me naar de voorstelgesprekken en dat is heel fijn. Ook is ze hulpvaardig als je bv een afspraak hebt en je in tijdnood komt. Dan komt ze je helpen als je het voldoende van te voren aangeeft. Als je een nieuwe klant krijt en je voelt je er niet op je plek dan zorgt Masja voor een passende oplossing voor allebei de partijen mits dit mogelijk is. En wat fijn is je mag zelf je uren bepalen. Niets moet en alles kan!