Schoonmaken pannendragers

Bij schoonmaaktip over een aangebrande pan is er een vraag binnen gekomen over het schoonmaken van de pannendragers. Veel mensen stoppen ze gewoon in de vaatwasser maar wat als je deze niet hebt? Dan kan je het volgende doen, gooi een paar scheppen soda in heet water en leg de pannendrager daarin. Laat dit een tijdje weken en daarna kunt u het vuil met een sponsje eraf halen. Een andere mogelijkheid is cola, klinkt raar maar cola maakt echt goed schoon. Leg de pannendragers in de cola, half uurtje laten trekken en daarna even schoonmaken. Een ander goede tip waarbij cola een prima schoonmaakmiddel is is het schoonmaken van je wc. Vooral als er veel kalkaanslag in je wc zit.Giet cola in de wc, laat dit minimaal 1 uur trekken , schrob het na met je borstel en trek door. Hierna wel even goed schoonmaken met schoonmaakmiddel omdat cola een bron is van suiker!