Stof

Stof, het ligt overal in je huis. Bovenop de rand van de deur, op schilderijtjes, op de kasten,op de afzuigkap, en ga zo maar door. Maar hoe zorg je dat het ook schoon wordt en niet verspreidt wordt. Ga je bovenop kasten de stof verwijderen? Begin dan eerst met de stofzuiger. Zet een kleine mond op de slang en zuig zoveel mogelijk stof op. Daarna met een nat microvezeldoekje afnemen. Let wel reinig je doek zoveel mogelijk in het water en verschoon je water ook regelmatig. Doe je dit niet dan ben je het stof aan het verplaatsen. Ga je schilderijen, fotolijstjes,etc afnemen? Gebruik dan een natte micro-vezeldoek. Neem het af en daarna droog je het na met een droge micro-vezeldoek. Als je dan toch met de fotolijstjes bezig bent neem dan ook meteen de bovenkant van de deuren mee, dus bovenop. Maar ook de randjes boven de deuren. En dan nog even kijken in de hoeken van het plafond voor de stofraggen. Deze kan je gewoon met je stofzuigerslang opzuigen. Succes met de schoonmaak!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *