Scheerschuim

Scheerschuim, dit is normaal gesproken te gebruiken voor de man om hun baard te scheren. Maar wist je dat dit ook een goed schoonmaakmiddel is? Je kan scheerschuim bijvoorbeeld gebruiken voor je spiegel in de badkamer. Spuit het scheerschuim op de spiegel en blijf dan net zo lang met een droge doek wrijven totdat je niets meer ziet. En nu zal je spiegel niet meer beslaan met condens! Je kan scheerschuim ook goed gebruiken voor vlekken, ook hier weer scheerschuim op de vlek en met een droge doek blijven wrijven totdat de vlek weg is. Zit de vlek op een kledingstuk dan kan je het kledingstuk direct daarna wassen en weg is de vlek!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *