Ramen lappen

Ik krijg vaak de vraag hoe je het beste ramen kan lappen. Daar zijn zeer veel manieren voor maar ik zal jullie in ieder geval mijn manier aangeven. Allereerst het sopje waarmee je de ramen lapt. Vul de emmer met heet water en doe dan een heel klein drupje blauwe Dreft in. Echt een klein beetje! Maak het raam lekker schoon met een goede spons. Zeem dan de kozijnen af ( let op zijn je kozijnen buiten erg vies neem dan eerst een zachte borstel en borstel het af). Dan met je zeem eerst het bovenste randje van het raam afnemen en dan de zijkanten van het raam. Zo krijg je namelijk geen druipers. Dan een rechte wisser gebruiken, en maak de wisser iedere keer goed droog met je zeem( daardoor krijg je geen strepen!). Ik wil geen reclame maken maar ik doe het toch, ha ha! Want ik gebruik als wisser de Karcher. Dit is een wisser die het water meteen opzuigt. Het apparaat maakt streeploos je ramen schoon!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *